Om os

Om Ketoness

Vi har startet Ketoness med et ønske om at gøre det nemmere og mere attraktivt at leve sundere og minimere den daglige sukkerindtagelse.

 

Sundhed og velsmag er to nøgleord for os, der skal gå hånd i hånd.

Choko bar hånd

IDÉ

Idéen bag Ketoness udspringer af et ønske, om at gøre det nemmere at leve en sund livsstil, hvor man prøver at undgå sukker. Mange mennesker har den opfattelse, at det skal være kedeligt og smagsløst at leve sundt. Den opfattelse vil vi hos Ketoness ændre på sammen med dig. Vi vil gøre det nemt og lækkert at tage det bevidste valg, om at skære sukker mere eller mindre ud af din diæt.

Hos Ketoness er vi startet med proteinbars og en energi boost uden tilsat sukker, men vores kamp for den sunde livsstil uden sukker stopper ikke her. Det er vores mission at lave en lang række produkter, der kan hjælpe dig i din hverdag til at leve sundt, uden at det bliver smagløst og kedeligt. Med produkter fra Ketoness bliver det sjovt og velsmagende at leve sundt.

VISION

Vores vision er at være førende inden for innovation og produktion af kosttilskud og snacks til den sundhedsbevidste. Hvad end du lever efter keto- eller low carb kostprincipper, prøver at skære ned på mængden af sukker eller blot har lyst til en lækker snack på farten, vil vi være din ideelle løsning, hvor du får mest værdi for pengene.

 

Vi vil være synonym for sundhed og velsmag!

VIND 3
VALGFRI BAR
VIND 1
VALGFRI BAR
INGEN GEVINST
VIND 1
VALGFRI BAR
VIND 3
VALGFRI BAR
VIND 1
VALGFRI BAR
INGEN GEVINST
VIND 1
VALGFRI BAR
Din chance for at vinde en eller flere bar(s)!

Angiv dit navn, køn og email for at prøve vores lykkehjul!

1 tur per email.