Low Carb Cheesecake

Ingredienser

8 - 10 serveringer

Fremgangsmåde

  1. Opvarm ovnen til 150 grader varmluft.

  2. Hak mandler og hasselnødder groft.

  3. Bland herefter nødderne med stevia, himalaya salt og smeltet smør.

  4. Hæld massen i en smurt springform (20 cm) og tryk massen godt sammen, så det får en ensartede overflade.

  5. Bag bunden i ca. 25 min. til det får en gyldenbrun farve.

  6. Hak 1 Ketoness ketobar – Chocolate i små tern og kom det på den varme bund. Lad bunden køle af og sæt derefter på køl.

  7. Pisk fløden til en let skum.

  8. Bland flødeost sammen med stevia, vaniljekorn og vanilje ekstrakt i en skål.

  9. Vend flødeskummet sammen med osteblandingen.

  10. Hæld massen på bunden og glat overfladen ud.

  11. Sæt kagen på køl gerne natten over for at opnå bedst konsistens.

  12. Pynt cheesecaken med blåbær og hakket mørk chokolade. 

Næringsindhold

Næringsindhold pr. skive
Kalorier
368Kcal
Kulhydrat
5g
– heraf sukker
0,6g
Fedt
36g
Protein
7,6g
Cheesecake

Indholdsfortegnelse

Se også disse opskrifter

Grød 1
Opskrift

Vegan Keto Chiagrød

Vegan Keto Chiagrød Ingredienser 2 portioner Chiagrød 3 spsk. chiafrø 1.5 dl. mandeldrik 1.5 dl. kokosmælk ½ tsk. kardemomme 2 spsk. kakao 1 spsk. stevia

Se opskriften »
Cheesecake
Opskrift

Low Carb Cheesecake

Low Carb Cheesecake Ingredienser 8 – 10 serveringer Bund 100g mandler 100g hasselnødder 80g smeltet smør 1 knsp. Himalaya salt 1 tsk. vanilje ekstrakt 75g

Se opskriften »