Keto Kokos Chokolade Brød

Ingredienser

Et rigtig godt bud på en keto dessert. 16-18 skiver.

Fremgangsmåde

1. Forvarm ovnen 200 grader i varmluft

 

2. Pisk cream cheese indtil den er blød

 

3. Smelt kokosolien og vent til det er kølet lidt af inden den kommes i dejen

 

4. Tilsæt æg, olivenolie og kokosolien og pisk det til en ensartet konsistens

 

5. Tilsæt derefter mandelmel, himalaya salt, bagepulver, kokosmel, xylitol, kardemomme, fløde og fiberhusk

 

6. Hak chokoladen og Ketoness ketobar – Coconut i små stykker og tilsæt derefter i dejen

 

7. Spred dejen i en smurt brødform. Lad dejen hvile i 2-3 min og pensel herefter overfladen af dejen med olivenolie og drys med kokosmel så den er dækket til

 

8. Bages i ca. 30-35 min i 180 grader indtil den er gyldenbrun på toppen

 

9. Brødet tages ud af formen og afkøles på en rist

Tips
Du kan skære brødet i tynde skiver og opbevare det i køleskabet i 2-3 dage eller fryse brødet ned til senere brug.
Du kan også varme brødet op på en brødrister for at få brødet rigtig sprødt og lækkert.

Næringsindhold

Næringsindhold pr. skive
Kalorier
132 Kcal
Kulhydrat
2 gram
– heraf sukker
0,5 gram
Fedt
12 gram
Protein
4 gram
Keto brød choko

Indholdsfortegnelse

Se også disse opskrifter

Grød 1
Opskrift

Vegan Keto Chiagrød

Vegan Keto Chiagrød Ingredienser 2 portioner Chiagrød 3 spsk. chiafrø 1.5 dl. mandeldrik 1.5 dl. kokosmælk ½ tsk. kardemomme 2 spsk. kakao 1 spsk. stevia

Se opskriften »
Cheesecake
Opskrift

Low Carb Cheesecake

Low Carb Cheesecake Ingredienser 8 – 10 serveringer Bund 100g mandler 100g hasselnødder 80g smeltet smør 1 knsp. Himalaya salt 1 tsk. vanilje ekstrakt 75g

Se opskriften »