Stenalderbrød

Ingredienser

18 - 20 skiver

Fremgangsmåde

1. Forvarm ovnen 160 grader i varmluft.

 

2. Bland alle de tørre ingredienser sammen.

 

3. Smelt kokosolie og lad det køle af.

 

4. Kom æg og kokosolie i massen og bland det godt sammen.

 

5. Massen kommes i en brødform med bagepapir. Glat massen med en dejskraber og drys med sesamfrø.

 

6. Brødet bages i 1 time ved 160 grader. Tag brødet ud af ovnen og ud af formen, lad det afkøle på en bagerist.

Tips

Du kan skære brødet i tynde skiver og opbevar det i køleskabet i 4-5 dage eller fryse brødet ned til senere brug.
Du kan også varme brødet op på en brødrister og nyde det med en klat smør eller peanutbutter.

Næringsindhold

Næringsindhold pr. skive
Kalorier
270 Kcal
Kulhydrat
3g
– heraf sukker
0g
Fedt
24g
Protein
8g
Stenalder rugbrød

Indholdsfortegnelse

Se også disse opskrifter

Grød 1
Opskrift

Vegan Keto Chiagrød

Vegan Keto Chiagrød Ingredienser 2 portioner Chiagrød 3 spsk. chiafrø 1.5 dl. mandeldrik 1.5 dl. kokosmælk ½ tsk. kardemomme 2 spsk. kakao 1 spsk. stevia

Se opskriften »
Cheesecake
Opskrift

Low Carb Cheesecake

Low Carb Cheesecake Ingredienser 8 – 10 serveringer Bund 100g mandler 100g hasselnødder 80g smeltet smør 1 knsp. Himalaya salt 1 tsk. vanilje ekstrakt 75g

Se opskriften »